Voeg je koptekst hier toe

Wij zijn You sure

Verzekeringen,
Hypotheken,
Financieringen

Welkom bij You Sure

Goed advies is nog maar het begin.

Over You sure

You Sure is een assurantietussenpersoon met oog voor het financieel belang van de klant. Wij willen dicht bij onze klanten staan. Bij You Sure heeft, of vindt, de klant de verzekeringen die aansluiten bij zijn wensen en behoeften.

KlantenPortal

Al onze klanten hebben toegang tot hun persoonlijke KlantenPortal. Hiermee heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een actueel overzicht van uw polissen en facturen, kunt u eenvoudig een schade melden of wijzigingen doorvoeren en ontvangt u belangrijke informatie

Vacatures

Wij zijn You Sure! Altijd op zoek naar nieuwe collega’s die niet alleen hun werk doen, maar ook wat aan You Sure toevoegen. Met elkaar komen wij verder dan alleen. Zo vind je dan ook niet alleen een baan bij You Sure, maar word je onderdeel van een Winnaarsteam bij een bedrijf wat sterk in beweging is!

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN DE ADVISEUR, DIE JE GRAAG VERDER OP WEG HELPT.

  • Bedrijf & Kantoor

  • Personeel & Schade

  • Privé verzekeringen

Goed advies is belangrijk.

You Sure in het kort.

  • Advies
  • Verzekeringen
  • Dienstenwijzer
  • Samenwerking
  • Goederentransport

Goed advies is nog maar het begin

Wij streven naar een optimale band met onze klant en geloven in persoonlijk contact. U vindt bij ons voordelige verzekeringen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarnaast proberen wij u het "Rode loper gevoel" te geven. Of u ons nu belt, mailt of bezoekt: U bent onze belangrijkste klant! 

Onze verzekeringen

Dat verzekeringen er wel eens tussendoor glippen hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen. Toch is het slim om zoveel mogelijk risico’s af te dekken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Onze adviseurs staan u graag met raad en daad bij. Op basis van uw situatie voorzien wij u niet alleen van passend advies, maar regelen wij ook alles van A tot Z.

Sluit u een verzekering af, dan komt die in uw KlantenPortal terecht. Daar kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen voor een actueel overzicht.

zakelijke autoverzekering is dat standaard gedekt. Verder bepaal je zelf wat je wilt verzekeren.

De Dienstenwijzer

De Dienstenwijzer van You Sure maakt u duidelijk waar u aan toe bent en kunt verwachten van ons als uw tussenpersoon. Wij informeren u hierin graag over onze diensten, werkwijze en de wijze waarop wij voor onze dienstverlening worden beloond.

Deze dienstenwijzer heeft puur een informatief karakter en verplicht u niet tot het afnemen van een financieel product/dienst bij ons.

Download dienstenwijzer

Samenwerking tussen You Sure en DIN Assuradeuren

DIN Assuradeuren werkt primair voor You Sure. Samen hebben we een verzekeringspakket samengesteld met uitstekende voorwaarden voor een aantrekkelijke prijs. De schadeverzekeringen die we aan onze particuliere klant aanbieden, worden zo veel mogelijk ondergebracht bij DIN Assuradeuren. Pas als deze oplossing niet bij u past, kiezen we voor andere aanbieders. Voor onze zakelijke klanten vergelijken we het aanbod van het volmachtbedrijf altijd met producten van andere aanbieders. Ook dan kiezen we samen voor de beste oplossing.

Wat is een goederentransportverzekering.

De Goederentransportverzekering verzekert je handelsgoederen en tegen schade tijdens transport. Of je ze nou zelf vervoert of laat vervoeren door een ander. Je loopt dan geen risico als de vervoerder niet of niet volledig aansprakelijk is. De volledige waarde van de goederen is verzekerd.

Kom langs of bel ons

You Sure BV

0181 680 850

drive@yousure.nl