Wij verzekeren koeriers.

Voeg je koptekst hier toe

Bedrijf & Kantoor

Bedrijf,
Kantoor, Verzekering
door You sure

Meest gekozen bedrijfverzekeringen.

Veilig en verantwoord ondernemen.

Adviseur

Je kan je bedrijf op veel vlakken verzekeren. Wij geloven in de kracht van de adviseur, die je graag verder op weg helpt. 

Verzekeringspakket

Met ons verzekeringspakket ben je goed verzekerd van je bedrijfsrisico’s. Vraag direct bij ons meer informatie op om je pakket samen te stellen.

ZZP

Ben je een ZZP’er en heb je geen personeel en dienst? We verzekeren graag je risico. De ZZP verzekeringen van You Sure zijn speciaal op jou afgestemd.

Wij geloven in de kracht van de adviseur, die je graag verder op weg helpt.

  • Bedrijf & Kantoor

  • Personeel & Schade

  • Privé verzekeringen

Zakelijke verzekeringen.

Wat is er verzekerd?

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)?

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) ben je beschermd tegen de gevolgen van schadeclaims. Veroorzaak jij of je werknemer per ongeluk letsel aan iemand anders of schade aan zijn spullen? Of krijgt een werknemer een ongeval en wordt u hiervoor aansprakelijk gesteld? Dan kan je beroep doen op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is een zakelijke autoverzekering?

Gebruik je een personen- of bestelauto voor je eigen bedrijf of je heb een auto van de zaak? Dan moet je de auto zakelijk verzekeren. Een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) is zelfs verplicht. Met onze zakelijke autoverzekering is dat standaard gedekt. Verder bepaal je zelf wat je wilt verzekeren.

Professionele ondersteuning bij een juridisch conflict

Je bedrijf kan in een situatie terechtkomen waarbij juridische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij problemen met een medewerker of een conflict met een klant die niet betaalt. Met de Rechtsbijstandverzekering Bedrijven krijg je onafhankelijke en professionele hulp door DAS. Daarnaast is de Rechtsbijstandverzekering Bedrijven één van de voordeligste rechtsbijstandverzekeringen van Nederland.

Snel weer aan de slag na schade aan jouw spullen

Is er schade aan de spullen die je nodig hebt om je werk uit te voeren, zoals de inrichting van uw bedrijf en machines? De Inventarisverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt die schade. Zo kan je met nieuwe of herstelde spullen snel weer aan de slag.

Wat is een goederentransportverzekering.

De Goederentransportverzekering verzekert je handelsgoederen en tegen schade tijdens transport. Of je ze nou zelf vervoert of laat vervoeren door een ander. Je loopt dan geen risico als de vervoerder niet of niet volledig aansprakelijk is. De volledige waarde van de goederen is verzekerd.

Voorbeeld uit de praktijk

Courier Connect BV

Na een kleine zoektocht kwam Courier Connect uit bij Yousure. Het wagenpark van dit bedrijf bestaat uit 10 kleine en 6 grotere voertuigen, allemaal ALLRISK verzekerd.

Bij Yousure hebben we onze accountmanager Bas, ik kan direct mijn vragen stellen. Door het kleine verschil tussen WA en Allrisk hebben wij gekozen om ons jonge wagenpark, maximaal 5 jaar oud ALLrisk te verzekeren.